Start-up

Lijntekening Wommels

Door: Bambeloe

Zowel Tim als ik (Renate) wonen al zo’n 4 a 5 jaar in Wommels, we wonen zelfs 2 straten van elkaar vandaan, maar we kenden elkaar niet! Tot ik gevraagd werd voor een interview in het dorpskrantje (lees hier het interview terug), Hout Is Prachtig begon me toen te volgen op Instagram. Ik had al ideeën om mijn assortiment uit te breiden en mijn tekeningen op hout stonden hoog op dat lijstje. Zodoende kwamen we in contact en Tim bleek net zo enthousiast te zijn, al gauw hadden we ons eerste samenwerking voor Vaderdag!

We hebben erg veel vaders mogen verrassen met een borrelplankje met daarop een persoonlijke tekening, dit succes zagen we beide niet aankomen en smaakte naar meer. Aangezien we allebei jonge kinderen hebben ging onze persoonlijke interesse automatisch uit naar baby/kinderartikelen, zo werd het geboorteplankje en opbergdoosje ‘geboren’.

Naast de nieuwe producten, kun je mijn tekeningen ook op (bijna) het hele assortiment van Hout is Prachtig aanvragen. Er staan zelfs al een aantal lampjes op de webshop, waarvan mijn zoon Merijn uiteraard de ‘muze’ heeft mogen zijn. Bij Tim en mij borrelen er eigenlijk voortdurend nieuwe ideeën voor producten op, dus hou vooral de webshop of Instagram in de gaten, we staan uiteraard ook open voor jullie eigen ideeën!

Start-up

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 4 =

Schuiven naar boven