Winterfair Workum – 5-11-2021

Door: Bambeloe

Op 5 november sta ik (Renate) met een kraam op een gezellige fair in het historische en pittoreske Workum, met vele standhouders verspreid over het centrum: sfeervol verlichte straten, marktplein, haven en steegjes. Ben jij benieuwd naar onze producten en mogelijkheden, kom dan gezellig langs en profiteer van een fairkorting! Naast mogelijkheden voor gepersonaliseerde items, kun je onder andere de Bambeloe ansichtkaarten en diverse (houten) kerstproducten gelijk meenemen.

Kom jij uit Workum, of ben je net zoals wij fan van dit mooie stadje aan het IJsselmeer? Dan heb je helemaal geluk, want speciaal voor deze winterfair hebben we zelfs een aantal producten met de ‘skyline’ van Workum erop! Kun je niet zolang wachten, je kunt ook alvast hier je poster van Workum bestellen.

Combineer het bezoek aan de winterfair met een heerlijke strand wandeling, daarna proeft de warme chocolademelk met slagroom of glühwein op 1 van de vele terrasjes extra lekker. Lees hier meer over de winterfair.

Winterfair Workum – 5-11-2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × drie =

Schuiven naar boven