Zoutsloter kerstmarkt Harlingen – 11-12-21

Door: Bambeloe

Op 11 december ben ik (Renate) te vinden op de leukste en meest sfeervolle kerstmarkt van Friesland, de Zoutsloter kerstmarkt in Harlingen.  Wil jij onze producten eens in het echt bewonderen, kom dan gezellig langs.

Doe inspiratie op voor een uniek kerstcadeau, verras iemand met een persoonlijke tekening op een houten kerstbal of borrelplank met een tekening van het gezin. Ook zijn er een aantal producten welke je wél gelijk mee naar huis kunt nemen.  

Wij staan tussen zo’n 175 standhouders in het gezellige oude centrum van Harlingen. Op en top versierd in de kerstsferen, houtvuren her en der verspreid en warme chocolademelk of glühwein op elke hoek. Lees hier meer over de kerstmarkt.

Zoutsloter kerstmarkt Harlingen – 11-12-21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × drie =

Schuiven naar boven