Persoonlijk cadeau tijdens de feestdagen

Het is altijd lastig wat ga ik cadeau geven tijdens de feestdagen… Graag kun je aan met iets origineels en persoonlijks. De persoonlijke cadeaus van tekeningophout.nl zijn allemaal op basis van een foto en daardoor een heel persoonlijk cadeau.

Bij Tekeningophout.nl maken we alle producten persoonlijk en van duurzaam papier of hout. Een uniek cadeau om te krijgen en leuk om te geven. Alle producten met handgemaakt met oog voor kwaliteit en creativiteit. Neem ook eens een kijkje bij ons kerstassortiment!

Tijdens de donkere dagen voor kerst hebben we vanuit Tekeningophout.nl iets leuks. Bij elke bestelling krijg je van ons ook een speciaal cadeau. De tekening die je besteld hebt krijg je ook op een houten kerstbal. Deze kerstbal wordt gemaakt van duurzaam resthout en is rond de 7cm groot.

Persoonlijk cadeau tijdens de feestdagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 4 =

Schuiven naar boven