Vaderdag 2022

Vaderdag 2022

De samenwerking tussen Tim en mij begon vorig jaar voor Vaderdag, na een korte brainstorm hadden we een klein borrelplankje ontwikkeld. Dit was onverwacht zo succesvol, dat we sindsdien samen zo’n 280 borrelplanken hebben gemaakt! Het bleef natuurlijk niet alleen bij borrelplanken, maar dit is nog wel steeds het meest gewilde product!

Voor Vaderdag 2022 wilden we eigenlijk wel weer iets extra’s aanbieden. Na een spontaan bezoekje aan Tsiis&Sa, een lokale boerderijwinkel, kwam het idee. Voor deze Vaderdag kon je de borrel en kaasplanken ook gevuld bestellen! Na een proeverijtje (iets wat ik als kaas-lover echt heel vervelend vindt ;)) hebben we een selectie kazen, dipjes en nootjes uitgekozen. Er werd massaal gekozen voor de Oude 48+ kaas van Beemster met de mosterd dille dip. 

Vaderdag kaasplank

De gevulde borrelplanken boden we tijdelijk aan voor vaderdag. Mocht je interesse hebben om een grotere order gevulde borrelplanken te bestellen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We werken namelijk graag samen met boerderijwinkel Tsiis&Sa in Hilaard.

20220513_102710
Vaderdag 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =

Schuiven naar boven