Baby-Zwangerschaps markt Wommels

Vandaag stond Renate op een baby-zwangerschaps markt in onze woonplaats Wommels. Deze markt werd georganiseerd door Echocentrum Sicht, ter ere van hun 15jarig bestaan. De markt duurde van 13:00 tot 17:00 en vond plaats op het parkeerterrein van het mooie pand aan het water. Het weer was perfect, niet te warm en volop zon.

Ik blijf het lastig vinden om zo’n kraam in te richten, dus na 1,5 uur opbouwen en puzzelen nog steeds niet helemaal tevreden. Maar, zou je dat als ondernemer ooit zijn? Volgens mij ben je altijd iets te kritisch op je eigen werk. 

Nog even een rondje langs de andere marktkramen, stuk voor stuk super leuke kraampjes en natuurlijk zelf ook het 1 en ander gekocht (oeps)! Heerlijk om te praten met mensen die net zo gepassioneerd zijn over hun eigen werk. Om 13:00 druppelen de eerste mensen het terrein op en binnen no time was het zo ook alweer 17:00. 

Al met al voor ons een geslaagde 1e markt van 2022. De eerst volgende staat gepland op vrijdag 2 september. Wij zijn dan te vinden van 17:00 tot 21:00 op de Najaarsfair in Witmarsum. Op het terrein van Salon Make Your day.  

Weet jij een markt waar wij perfect tussen passen? Laat het ons weten! 

Baby-Zwangerschaps markt Wommels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + veertien =

Schuiven naar boven