Baby-Zwangerschaps markt Wommels

Op een stralende dag in het pittoreske Wommels stond Renate vol enthousiasme op de baby-zwangerschapsmarkt, die werd georganiseerd door Echocentrum Sicht. De reden voor deze feestelijke markt was het 15-jarig bestaan van het echocentrum. Met een markt die plaatsvond van 13:00 tot 17:00 op het parkeerterrein van het prachtige pand aan het water, was het de perfecte gelegenheid voor lokale ondernemers om hun producten en diensten te presenteren aan het publiek.

Ondanks de uitdagingen van het inrichten van een kraam, slaagde ik erin om mijn plekje op de markt tot stand te brengen. Na anderhalf uur opbouwen en puzzelen was ik nog steeds niet helemaal tevreden over de kraamindeling. Deze twijfels herken ik ook bij mede-ondernemers. “Zou je ooit echt helemaal tevreden zijn als ondernemer?” vraag ik me af. Volgens mij ben je altijd iets te kritisch op je eigen werk.

De markt bood niet alleen een kans om producten te verkopen, maar ook om te netwerken en ervaringen te delen. Ik heb genoten van het rondje langs de andere marktkramen en kon het niet laten om hier en daar zelf ook iets te kopen. 

De tijd vloog voorbij en voor ik het wist, was het alweer 17:00. De markt trok een gestage stroom bezoekers, die vanaf 13:00 het terrein op druppelden en de tijd vloog voorbij. Het was zonder twijfel een geslaagde eerste markt van 2022.

Vol enthousiasme kijk ik uit naar de volgende markt, die gepland staat op vrijdag 2 september. Deze keer zullen we te vinden zijn op de Najaarsfair in Witmarsum, gehouden op het terrein van Salon Make Your day.

Weet jij een markt waar wij perfect tussen passen? Laat het ons weten! 

Baby-Zwangerschaps markt Wommels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − zeven =

Schuiven naar boven