Sieradenlijn Bambeloe x Saint Clairmont

Bijzondere herinneringen verdienen een bijzondere plek in ons leven. Enkele maanden geleden zijn we een samenwerking aangegaan met Anouk van Saint Clairmont in de vorm van een sieradenlijn. Onze gezamelijke collectie bevat een aantal mooie sieraden met daarop een portret lijntekening, waardoor je de kans krijgt om een speciaal moment of een dierbare persoon altijd dicht bij je (hart) te dragen. 

Bij deze sieradenlijn draait alles om aandacht voor detail en ambachtelijk vakmanschap. Elk sieraad wordt met de hand vervaardigd door winkel eigenaresse Anouk. De portret lijntekeningen maken het nog persoonlijker, deze lijntekeningen worden in het bedeltje gegraveerd waardoor de lijnen voelbaar zijn.

Het beste van alles is dat je zelf je sieraad helemaal kunt samenstellen. De sieradenlijn bestaat uit een armband en ketting en komt in twee kleuren: goud en zilver. Je kunt kiezen uit bedels van 12 mm en 15 mm, maar als je de lijntekening echt wilt laten uitkomen, raden we de 15 mm bedel aan. Deze maat heeft het ideale formaat voor de meer gedetailleerde lijntekeningen. De streng van de ketting zelf komt ook in 2 opties, namelijk met of zonder bolletjes.

Hiernaast kun je je sieraad nog verder verfraaien met een geboortesteentje, of laat de achterkant ook door Anouk graveren met bijvoorbeeld de initialen, vingerafdruk, tekst of geboortebloemen van je dierbaren.

Bezoek de webshop van Saint Clairmont en ontdek de eenvoudige uploadoptie. Hier kun je een foto uploaden die als basis dient voor de portretlijntekening op je sieraad. Dit proces zorgt ervoor dat elk stuk echt uniek is en een speciale betekenis heeft. 

We staan altijd open voor jouw eigen unieke ideeën en verzoeken. Of het nu gaat om een gepersonaliseerd sieraad dat nog niet in onze collectie zit, of een specifieke aanpassing aan een bestaand ontwerp. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Sieradenlijn Bambeloe x Saint Clairmont

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 4 =

Schuiven naar boven