Contact geboorte

Geboortekaartjes

Ben jij zwanger en ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje? Wij maken heel graag een ontwerp op maat. We kunnen dit aanbieden op een verscheidenheid van luxe papiersoorten, denk hierbij aan linnenlook, oud hollands, parelmoer en duurzaam gerecycled vezelpapier, maar natuurlijk ook van hout.

In het digitale ontwerp zal er een eerder gemaakte tekening van een baby gebruikt worden. De echte tekening zal (meestal) natuurlijk pas gemaakt kunnen worden wanneer de baby geboren is, we zullen hier dan contact over hebben tot jullie tevreden zijn met de tekening. Wanneer je wil gaan voor een portret van jullie gezin is het wel mogelijk om deze van te voren te maken.

De enveloppen kunnen alvast samen met de proefdruk verstuurd worden zodat er alvast begonnen kan worden met het schrijven van de adressen. De enveloppen zijn verkrijgbaar in de kleuren zand (duurzame keus), kraft en ivoor. Het is ook mogelijk om bijpassende sluitstickers voor de enveloppen te laten maken met een element uit het kaartje, naam, geboortebloem of stand van de sterren. Deze gepersonaliseerde stickers zijn alleen te bestellen in combinatie met geboortekaartjes.

Richtprijzen

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op 60 geboortekaartjes met 1 tekening. De prijzen zijn inclusief een gratis proefdruk. 

Enkel kaartje   –   €2,50 p.s.
Dubbel kaartje   –   €2,85 p.s.
Enveloppen   –   €0,35 p.s.
Sluitstickers   –   €17,50 totaal

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier geheel vrijblijvend in met jouw vragen en/of wensen of bestel HIER een sample pakketje met voorbeelden. Wij denken heel graag met jullie mee! 
Scrol naar onderen voor een sfeerimpressie.

De enveloppen zijn verkrijgbaar in de kleuren zand (duurzame keus), kraft en ivoor

Erg veel verschillende papiersoorten mogelijk

Het is ook mogelijk om bijpassende sluitstickers voor de enveloppen te laten maken met een element uit het kaartje, naam, geboortebloem of stand van de sterren

Schuiven naar boven