Trouwen

Trouwen

Ga jij trouwen of ben je binnenkort uitgenodigd op een bruiloft? Op zoek naar een originele trouwkaart, bedankje of persoonlijk trouw cadeau? Bekijk ons trouw assortiment met mooie producten voorzien van een lijntekening op papier of hout. De houten producten worden met de hand gemaakt van hoge kwaliteit duurzaam hout. Deze producten zijn uniek door de samenwerking van Bambeloe en Hout is Prachtig, elk details is door ons zelf ontworpen en uitgevoerd. Heb je zelf een idee, maar staat het er niet tussen, laat het ons weten en we denken graag met je mee!

Trouwkaarten

Willen jullie iemand op een persoonlijke manier uitnodigen voor een van de mooiste dagen van je leven? Wij maken trouwkaarten voor jou op maat met een portret lijntekening van jullie samen!

Aankleding

5/5

Wil jij de meest persoonlijke aankleding voor jullie bruiloft? Wij hebben een aantal gepersonaliseerde items speciaal voor jou bruiloft ontwikkeld. Bijvoorbeeld een taarttopper voor de bruidstaart, of een persoonlijk gastenboek.

Bedankjes

Ga jij trouwen en ben je op zoek naar een origineel bedankje voor je gasten? Wij hebben er een aantal voor jullie op een rijtje gezet welke allemaal te personaliseren zijn naar wens. 

Trouwcadeaus

5/5

Ben jij binnenkort uitgenodigd op een bruiloft en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Kies bijvoorbeeld voor een borrelplank met een portret tekening van het huwelijks paar of ga voor een bewaardoosje zodat alle waardevolle herinneringen daarin opgeborgen kunnen worden.

Staat je idee er niet tussen?

Een lijnteking op hout wordt aan de hand van jouw foto gemaakt. Dit is op vele manier mogelijk, een aantal ideeën bieden we standaard aan. Maar we vinden het ook super leuk om met jouw eigen ideeën aan de slag te gaan!

Schuiven naar boven